Ovo je TikiWiki CMS/Groupware v1.9.11 -Sirius- © 2002–2008 od Tiki društvo Sre 21 of Oct, 2020 [19:43 UTC]
Borba na radnom mestu
Međunarodne aktivnosti
Istorija, teorija i kultura
Onlajn korisnici
Mi imamo 34 onlajn korisnika

Forum: Međunarodni pokret

Forumi->Međunarodni pokret->ESF2008

Bloodmoney
Bloodmoney
posts:5
1 zvezde
ESF2008


E sad nadam se da ste ostavili malo para i spremili se za Svedsku i Septembru. U Septembru se odrzava European Social Forum u Malmö (grad u juznoj Svedskoj). Oni ocekivaju oko 20.000 ljudi iz cele evrope. Ulaz ce da kosta 180 kruna, a bice prespavalista od odprilike 20 kruna.

Da vam kazem taj European Social Forum je leva politika ali nije bas nesto anahisticki. Odrzace se za nas zato naprimer Reclaim the Streets.
Mi smo vam poslali e-mail ali nije stigo odgovor =).

Evo vam link http://www.esf2008.org/

Ja sad bas nerazumem sve to sto pise na njihovo strani, kako ce sve to da organizuju, ali pitacu drustvo iz Malmö, pa ako imate neka pitanja mozete poslati nama e-mail: karlshamn(a)suf.cc (izmeni (a) za @)

  korisnik je offline
u: Sre 30 of Jul, 2008 [22:39 UTC] ocena: 0.00 čitanja: 48100

Posted messages

autor poruka
sasa
sasa
posts:124
4 zvezde
korisnik je offline
Re: ESF2008
u: Čet 31 of Jul, 2008 [11:34 UTC] ocena: 0.00
ajd pitaj suf.cc iz stokholma zasto nisu pruzili anarhisti iz srbije mesto za spavanje? pitao sam negde u aprilu, da mi daju prenociste na par dana da bih nasao ljude iz Jugoslavije u stockholmu to jest da pitam za posao. niko nije odgovorio. a poslao sam na sve sto sam nasao preko ayp.subvert.info video sam ih da demonstriraju pored metroa u stockholmu kasnije, ali me je bilo bas briga da se upoznajem sa decom kapitalizma koji gledaju samo svoje dupe. kapitalizam je razvio egoizam i sebicnost, a ako treba preporuka da bi se dobilo mesto za spavanje, moram da napomenem da je sistem preporuka cist kapitalisticki nacin razmisljanja. toliko o tome.
a no one is illegal iz geteborga su takodje desna ruka vlasti, salju ilegalce u crkvu koja postavlja ista pitanja kao vlast. i nisu hteli da mi daju mesto za spavanje nego me poslali kod vlasti da trazim azil. jebo im ja mater, isti su kao nemci koji su slali jevreje gestapou. tako da svedska vlast veoma dobro zna ko se gde krije, jer svestenik saradjuje sa vlastima i svi svedjani su toliko glupi da stvarno veruju da svako mora biti registrovan u sistemu. ako se neko krije 2-3 godine, onda promene odluku i daju mu radnu i boravisnu dozvolu, ali to su uglavnom porodice koje se kriju toliko dugo. pojedinci retko dobiju smestaj u crkvi.
vise o mom iskustvu sa trazenjem azila u svedskoj na mom sajtu:
http://www.inventati.org/anarhizam/index.php?option=com_content&task=view&id=3485&Itemid=1

ukratko, svedjani su kao nemci, i nekad i sad, a kad postanu aktivisti, ne menjaju svoj sebicni mentalitet.Strana: 1/7  [sledeći]

Prikaži poruke:
 
Narodni ustanak u GrčkojUndefined rss id 2
Pažnja!


GNU FDL Powered by TikiWiki Powered by PHP Powered by Smarty Powered by ADOdb Napravljeno uz pomoć CSS Powered by RDF osnaženo sa HAWHAW
rss Članci RSS Galerije slika RSS Forumi rss Direktorijumi
[ Vreme izvršavanja: 0.20 sekundi ]   [ Korišćena memorija: 3.82MB ]   [ 102 upita baze podataka ]   [ GZIP Disabled ]   [ Opterećenje servera: 0.37 ]