Ovo je TikiWiki CMS/Groupware v1.9.11 -Sirius- © 2002–2008 od Tiki društvo Sre 17 of Jul, 2024 [23:35 UTC]
Borba na radnom mestu
Međunarodne aktivnosti
Istorija, teorija i kultura
Onlajn korisnici
Mi imamo 267 onlajn korisnika

Forum: Inicijativa.org

Forumi->Inicijativa.org->Pravila foruma na inicijativa.org->Re: Pravila foruma na inicijativa.org

sasa
sasa
posts:124
4 zvezde
Re: Pravila foruma na inicijativa.org


ako se radnicka klasa ne sme kritikovati samo zbog sex-opredeljenja, to je okej. ali ne zaboravimo da su i skinsi radnicka klasa, i sami radnici mogu biti ksenofobisti i drugaciji produkti sistema. za mene je kritika neophodna, bez obzira da li neko spada u radnicku klasu. jer i ta klasa ima dosta mana. protiv takvih pojava u glavama radnicke klase, i nas samih, se i borimo: bez promene nema ostvarenja anarhizma.
mislim da je na osnovu ovakvih pravila doslo do eliminisanja ljudi sa foruma a koji nisu liberteri. samim tim, iako su pravila donesena od strane trenutno postojece baze, mislim da su rigorozna (tezi se cistoci foruma) i samim tim ce forum biti slabo posecen, tj. bice aktivan medju ljudima koji se i ovako i privatno susrecu.
sto se tice pominjanja imena, smatram da je pravilo okej, jer moze biti novih ljudi. o "starim" anarhistima bia sigurno vec ima informacije a verovatno i nadgleda kretanje nekih anarhista.


  korisnik je offline
u: Sub 22 of Apr, 2006 [07:33 UTC] ocena: 0.00 čitanja: 1421

Prikaži poruke:
 
Narodni ustanak u GrčkojUndefined rss id 2
Pažnja!


GNU FDL Powered by TikiWiki Powered by PHP Powered by Smarty Powered by ADOdb Napravljeno uz pomoć CSS Powered by RDF osnaženo sa HAWHAW
rss Članci RSS Galerije slika RSS Forumi rss Direktorijumi
[ Vreme izvršavanja: 0.10 sekundi ]   [ Korišćena memorija: 3.83MB ]   [ 94 upita baze podataka ]   [ GZIP Disabled ]   [ Opterećenje servera: 0.79 ]