Ovo je TikiWiki CMS/Groupware v1.9.11 -Sirius- © 2002–2008 od Tiki društvo Pet 31 of Mar, 2023 [03:20 UTC]
Borba na radnom mestu
Međunarodne aktivnosti
Istorija, teorija i kultura
Onlajn korisnici
Mi imamo 102 onlajn korisnika

Forum: Inicijativa.org

Forumi->Inicijativa.org->Za nove članove sajta->Re: Re: Re: Za nove članove sajta

Libertad
Libertad
posts:7
1 zvezde
Re: Re: Re: Za nove članove sajta


> > Ja sam iz SUF (Anarkosidikalisti iz Svedske), i Antifa grupa tamo gde ja zivim. Nadam se da je ok ako ja pisem u vasem forumu.
>
> Dobro nam došao druže! Super je da pišeš ovde, sve dok ne budeš iznosio reformističke stavove koji su česti u vašoj "starijoj" organizaciji - SACu. Koliko mi odavde vidimo SUF jeste politički radikalniji od SAC-a, i to je dobro. Takođe smo od čeških drugova čuli da je i Antifa pokret veoma kvalitetan.

iznosila ne iznosio =).. Pa ovde kod nas su uvek mladi radikalniji od stari, ali SAC su mnogo puta izvrsili dobre blokade, cesto od pomoci AFA i SUF, ali ipak je okej da dopustaju da AFA je na njihovim aktivitetima.
Na primer 8. decembra u Salemu (najveca nazistiska manifestacija) ,Stockholm, ove godine ce i SAC da ucestuje u demonstraciji protiv fasista. Najverovatnije ove godine ce da odrze zadnji nazistiski mars u Salemu =).

http://www.youtube.com/watch?v=TOddQFmtxJA

  korisnik je offline
u: Uto 13 of Nov, 2007 [13:00 UTC] ocena: 0.00 čitanja: 1374

Prikaži poruke:
 
Narodni ustanak u GrčkojUndefined rss id 2
Pažnja!


GNU FDL Powered by TikiWiki Powered by PHP Powered by Smarty Powered by ADOdb Napravljeno uz pomoć CSS Powered by RDF osnaženo sa HAWHAW
rss Članci RSS Galerije slika RSS Forumi rss Direktorijumi
[ Vreme izvršavanja: 0.08 sekundi ]   [ Korišćena memorija: 3.83MB ]   [ 89 upita baze podataka ]   [ GZIP Disabled ]   [ Opterećenje servera: 0.34 ]