Ovo je TikiWiki CMS/Groupware v1.9.11 -Sirius- © 2002–2008 od Tiki društvo Sre 17 of Jul, 2024 [22:47 UTC]
Borba na radnom mestu
Međunarodne aktivnosti
Istorija, teorija i kultura
Onlajn korisnici
Mi imamo 279 onlajn korisnika

Forum: Domaći revolucionarni pokret

Forumi->Domaći revolucionarni pokret->Antifašizam ne toleriše homofobiju i seksizam!->Re: Antifašizam ne toleriše homofobiju i seksizam!

rata
rata
posts:201
4 zvezde
Re: Antifašizam ne toleriše homofobiju i seksizam!


Ovaj tekst je čisto smeće. Autorka očigledno nije u stanju da se izvuče iz svog infantilnog post-umnog odnosa prema stvarnosti, pa tako bez problema govori o ASI-jevcima i njihovim stavovima. Niti je iko od nas koji smo bili u Novom Sadu znali za slučaj sa zastavom (dok nekima od nas to nije saopšteno prilikom povratka u Bgd), niti je bilo šta od strane autorke teksta preneto "ASI-jevcima", niti su joj "ASI-jevci" bilo šta odgovorili. Ona je pričala sa nekoliko pojedinaca iz našeg sindikata u autobusu, i to je bilo to. ASI nije zauzimao pozicije oko dotičnog slučaja. U sindikatu o tome uopšte nije diskutovano.

Što se mene lično tiče, smatram da je sklanjanje zastave sa skupa potpuno idiotska stvar, ali me ne čudi da je ekipa iz NS to zahtevala. Isto tako smatram da je mahanje zastavom koja simboliše određenu seksualnu orijentaciju idiotsko.

  korisnik je offline
u: Čet 01 of Nov, 2007 [21:39 UTC] ocena: 0.00 čitanja: 1514

Prikaži poruke:
 
Narodni ustanak u GrčkojUndefined rss id 2
Pažnja!


GNU FDL Powered by TikiWiki Powered by PHP Powered by Smarty Powered by ADOdb Napravljeno uz pomoć CSS Powered by RDF osnaženo sa HAWHAW
rss Članci RSS Galerije slika RSS Forumi rss Direktorijumi
[ Vreme izvršavanja: 0.08 sekundi ]   [ Korišćena memorija: 3.83MB ]   [ 87 upita baze podataka ]   [ GZIP Disabled ]   [ Opterećenje servera: 0.30 ]