Ovo je TikiWiki CMS/Groupware v1.9.11 -Sirius- © 2002–2008 od Tiki društvo Sre 17 of Jul, 2024 [23:42 UTC]
Borba na radnom mestu
Međunarodne aktivnosti
Istorija, teorija i kultura
Onlajn korisnici
Mi imamo 263 onlajn korisnika

Forum: Domaći revolucionarni pokret

Forumi->Domaći revolucionarni pokret->Antifašizam ne toleriše homofobiju i seksizam!->Re: Antifašizam ne toleriše homofobiju i seksizam!

sasa
sasa
posts:124
4 zvezde
Re: Antifašizam ne toleriše homofobiju i seksizam!


pa ja ipak mislim da treba da se mase takvom zastavom dokle god u patrijarhalnoj zemlji napadaju ljude drugacijih sexi opredeljenja. i ti si bio na paradi 2001, dakle imao si stav da treba zastititi licne slobode javnim demonstracijama odnosno javnim pokazivanjem sexi opredeljenja.
antifasisticke demonstracije u novom sadu su odigrane pod kontrlom pol.partija pa jesve ispalo kao borba protiv fasista iz drugog svetskog rata i niko nije pomenuo savremeni fasizam, a kamoli homofobiju. Zato mislim da je dobro da su istakli zastavu. mada mislim i da mnogi nisu imali pojma sta znaci takva zastava inace bi bilo vise njih koji bi im pravili probleme.
u svakom slucaju ako nema diskusije o seksualnim slobodama onda nema svesti o potrebi da se unisti patriojarhat koji stvara moralne lance a na kraju i ono sto ste objavili kao vest na sajtu:porodicno maltretiranje (koje moze biti i psihicko a na samo fizicko). vlast oca nije slucajna i jeste povezana i sa porodicom kao institucijom pa i sa monogamijom, hijerarhijom, gusenjem zena, itd.
ukratko, iznenadjen sam da smatras da na antifasistickim demosima ne treba ispoljavati (homo)seksualna opredeljenja jer takvo ispoljavanje ipak jeste jedan vid demonstracija protiv homofobije.

  korisnik je offline
u: Pon 05 of Nov, 2007 [07:25 UTC] ocena: 1.00 čitanja: 1466

Prikaži poruke:
 
Narodni ustanak u GrčkojUndefined rss id 2
Pažnja!


GNU FDL Powered by TikiWiki Powered by PHP Powered by Smarty Powered by ADOdb Napravljeno uz pomoć CSS Powered by RDF osnaženo sa HAWHAW
rss Članci RSS Galerije slika RSS Forumi rss Direktorijumi
[ Vreme izvršavanja: 0.11 sekundi ]   [ Korišćena memorija: 3.83MB ]   [ 86 upita baze podataka ]   [ GZIP Disabled ]   [ Opterećenje servera: 0.68 ]