Ovo je TikiWiki CMS/Groupware v1.9.11 -Sirius- © 2002–2008 od Tiki društvo Ned 23 of Jan, 2022 [15:44 UTC]
Borba na radnom mestu
Međunarodne aktivnosti
Istorija, teorija i kultura
Onlajn korisnici
Mi imamo 84 onlajn korisnika

Forum: Aktuelno

Forumi->Aktuelno->Zabrana SRS->Re: Zabrana SRS

nik
nik
posts:98
3 zvezde
Re: Zabrana SRS


U suštini, mislim da ni G17+ ne veruje da je ta njihova "inicijativa" ima bilo kakve ozbiljnosti. Radi se o reklamnoj kampanji kojom G17+ pokušava da se pokaže biračkom telu DS-a kao "beskompromisna" i "tvrda" demokratska, građanska opcija, ponosna i puna "ideala". Jeftin demagoški trik na nivou radikalske gluposti o leba od 3 dinara (nije stvar u tome da nešto ne može da bude jeftino, radi se o tome da nešto ne može da bude jeftino u ovakvom sistemu, ako ćemo još dalje --- nije stvar u tome da hleb košta 3 dinara, već da uopšte ništa i ne "košta", tj. da se prevaziđe kapitalizam i robno-novčana razmena).

A što se tiče pitanja o tome šta bi se desilo sa radikalima i njihovim simpatizerima (mislim da je korisno napraviti razliku između "simpatizera" i "glasača" neke stranke, pogotovu kada je u pitanju SRS, i to u smislu o kome je rata nešto rekao --- mnogi za njih glasaju zbog "socijalne" demagogije ne za to što im se zaista sviđa šovinistička retorika), ko zna... Recimo da sam blizak mišljenju da bi se desilo ovo što je rata napisao.


P.S. Napisah ovaj komentar pre nego što sam video šta je hal napisao. Eto, čini mi se da je i on napravio pomenutu distinkciju između "glasača" i "simpatizera".
  korisnik je offline
u: Uto 13 of Jun, 2006 [03:18 UTC] ocena: 0.00 čitanja: 992

Prikaži poruke:
 
Narodni ustanak u GrčkojUndefined rss id 2
Pažnja!


GNU FDL Powered by TikiWiki Powered by PHP Powered by Smarty Powered by ADOdb Napravljeno uz pomoć CSS Powered by RDF osnaženo sa HAWHAW
rss Članci RSS Galerije slika RSS Forumi rss Direktorijumi
[ Vreme izvršavanja: 0.06 sekundi ]   [ Korišćena memorija: 3.83MB ]   [ 86 upita baze podataka ]   [ GZIP Disabled ]   [ Opterećenje servera: 0.17 ]