Ovo je TikiWiki CMS/Groupware v1.9.11 -Sirius- © 2002–2008 od Tiki društvo Uto 30 of May, 2023 [11:29 UTC]
Borba na radnom mestu
Međunarodne aktivnosti
Istorija, teorija i kultura
Onlajn korisnici
Mi imamo 156 onlajn korisnika

Forum: Aktuelno

Forumi->Aktuelno->Zabrana SRS->Re: Zabrana SRS

svchost
svchost
posts:6
1 zvezde
Re: Zabrana SRS


JAKO MI JE ZAO STO SE TEK SADA JAVLJAM, HOCU RECI DA OSECAM NEKU VRSTU ODGOVORNOSTI DA JOS NESTO DODAM/NASTAVIM PRICU, KOJU SAM I ZAPOCEO. ISKRENO SE NADAM DA NISTE IMALI VELIKIH SRANJA SA KOMPOM (kao ja u prethodnih nekoliko dana), STO JE I RAZLOG MOG OKASNELOG JAVLJANJA.

rata: "Ne verujem da se i jedna politička opcija trenutno oseća dovoljno snažnom i legitimnom da tako nešto uradi."

OK, ovu akciju jeste pokrenula G17+, ali mislim da to nije njihova stvar, (to da zabrane SRS), hocu reci da to prikupljanje potpisa nije namenjeno samo glasacima, clanovima ili simpatizerima G17+.

Znam nekoliko ljudi koji su se potpisali na taj spisak, ali nikome od njih nije ni na kraj pameti da ikada glasaju za G17, a neki uopste ne glasaju.(ovo se tice i komentara o markentiskom triku). Tu se sad postavlja i pitanje o tome zasto bi oni hteli ukidanje radikala, a ne pojave se da glasaju na dan izbora....(Mada se u ovom slucaju, mojih poznanika, radi o ljudima koji poprilicno koriste mozak, za razliku od proseka stanovnistva, tako da to mozda i nije neki kriterij).

Zanima me znate li nekoga ko se potpisao, od vasih prijatelja/poznanika i kako objasnjavaju svoje razloge.

Ovi koje ja poznajem smatraju da ih treba zabraniti iz cisto "civilizacijskih razloga", kao i u Nemackoj posle II sv. rata, kako bi se zavrsilo "igranje demokratije sa zverima" i kako jednostavno ne bi postojali kao opcija za koju se moze glasati, odnosno ona koja bi mogla dospeti u parlament i iz pocetka stvarati atmosferu lude zurke SPS/SRS iz '90-ih.

Iako nisu pronasli opciju za koju bi iskreno glasali, oni izlaze na izbore i biraju manje zlo jer smatraju da se veci stepen demokratije i sloboda (ako se sve zajedno moze tako nazvati), moze ostvariti kada su G17 ili DS, LDP...na vlasti, nego li je to slucaj sa SRS ili SPS, pa i DSS na vlasti.

A juce sam na vestima cuo komentare iz G17, da su radikali vec poceli "uljudnije" da se ponasaju.

A, u sad sam puno premestao (sa ctrl+x i paste) od ovoga sto sam iskucao, nisam procitao jer zelim da sto pre postavim na forum, tako da SAMO PAZLJIVO CITAJTE I SVE CE BITI JASNO (valjda) :) :) :) :) :) :) :)

Pozdrav!

Kada vidim stablo, kazem stablo, nikada ne kazem Srbija,
kada opicim u rupu na putu...
E, onda vec prepoznajem gde sam!! :)


  korisnik je offline
u: Sub 17 of Jun, 2006 [20:32 UTC] ocena: 0.00 čitanja: 1124

Prikaži poruke:
 
Narodni ustanak u GrčkojUndefined rss id 2
Pažnja!


GNU FDL Powered by TikiWiki Powered by PHP Powered by Smarty Powered by ADOdb Napravljeno uz pomoć CSS Powered by RDF osnaženo sa HAWHAW
rss Članci RSS Galerije slika RSS Forumi rss Direktorijumi
[ Vreme izvršavanja: 0.09 sekundi ]   [ Korišćena memorija: 3.84MB ]   [ 85 upita baze podataka ]   [ GZIP Disabled ]   [ Opterećenje servera: 0.61 ]