Ovo je TikiWiki CMS/Groupware v1.9.11 -Sirius- © 2002–2008 od Tiki društvo Ned 21 of Apr, 2024 [14:32 UTC]
Borba na radnom mestu
Međunarodne aktivnosti
Istorija, teorija i kultura
Onlajn korisnici
Mi imamo 394 onlajn korisnika

Forum: Pitanja o ASI-ju

Forumi->Pitanja o ASI-ju->Narucivanje Z magazina !?!->Re: Narucivanje Z magazina !?!

rata
rata
posts:201
4 zvezde
Re: Narucivanje Z magazina !?!


Taj Pavle je neki idiot. Koliko sam ja upoznat ekipa iz nase Distrbucije se dogovorila sa nekim njihovim likovima oko toga da rade distro, jos dok se na casopisu radilo. Zato je i postavljeno obavestenje kada je casopis izasao (uprkos protestima nekih drugova, koji su bili protiv njegove distribucije iz politickih razloga). Posle se ispostavilo da je distrbucija vec odradjena i da nije ostalo casopisa za nasu distribuciiju. To je receno ovim nasima, i receno im je da stvar skinu. E sada drug koji to radi ima problem sto mu je tastatura riknula pa jos uvek nije bio u stanju da to obavestenje skine.

Uz sve to sam se ja posvadjao sa jednim od urednika na nekom stranom forumu, a oni, kakvi su, ocigledno ne mogu da razlikuju organizaciju od pojedinca. To je taj kretenizam koji napaja nase aktiviste vec godinama. Cinjenica da govori o ASI-ju kao anarhistima iz Beograda, jasno je koliko poistovecuju jednu lokalnu grupu, tj. neke ljude iz jedne lokalne grupe sa celom organizacijom. Kreten.

Srecom nisu svi iz FF-a idioti, par ljudi koje mi poznajemo su potpuno korektni drugovi sa kojima saradjujemo bez problema.

  korisnik je offline
u: Uto 26 of Jun, 2007 [20:54 UTC] ocena: 0.00 čitanja: 1263

Prikaži poruke:
 
Narodni ustanak u GrčkojUndefined rss id 2
Pažnja!


GNU FDL Powered by TikiWiki Powered by PHP Powered by Smarty Powered by ADOdb Napravljeno uz pomoć CSS Powered by RDF osnaženo sa HAWHAW
rss Članci RSS Galerije slika RSS Forumi rss Direktorijumi
[ Vreme izvršavanja: 0.07 sekundi ]   [ Korišćena memorija: 3.82MB ]   [ 87 upita baze podataka ]   [ GZIP Disabled ]   [ Opterećenje servera: 0.98 ]