CIJENE SE DIŽU, DIGNIMO SE I MI!

U Zagrebu, 12.04.2008. u 10:30h na sjevernoj strani Zapadnog kolodvora zajedno ćemo formirati anarhosindikalni blok utemeljen na radničkoj solidarnosti, otporu kapitalizmu te neoliberalnom sustavu koji ga održava. Potaknuti najavljenim velikim sindikalnim prosvjedima, razlozima koji stoje iza njih i svojim slobodarskim uvjerenjima, odlučili smo se solidarizirati, te na svoj način ukazati na nužne promjene društva i odnosa unutar njega!

Kao sadašnje i buduće radništvo, svakodnevno smo izloženi pritiscima vladajuće elite koja parazitira na našim leđima, prisvajajući plodove našeg rada za vlastite interese. Dizanje cijena još je jedan bezobzirni kapitalistički udar na radnički džep. Dokle ćemo to trpiti? Ako se ne pobunimo i ne kažemo "Dosta!" odmah, postupci kojima se profit sve više stavlja iznad ljudskih života, nastaviti će se još intenzivnije!

Stoga, pozivamo sve pojedince, grupe i kolektive koji dijele naše stavove i metode djelovanja da se pridruže bloku u navedeno vrijeme, kako bi zajednički krenuli prema Trgu Francuske republike te tako pokazali kako borbu za bolje sutra i ideal o istinski slobodnom društvu ne mogu i neće ugušiti ni kapitalizam, ni reformistički zahtjevi sindikalnih vođa, niti vlastodršci i močnici bilo kakvog kova.

Vidimo se na ulici!Mreža anarho-sindikalista/kinja (MASA)

E-mail adresa: kontakt@masa-hr.org
Kontakt telefon: (+385) 95/ 835-1085

www.masa-hr.org

Izvor